Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"

de Bucataras in Reteta de vedeta, 14 Oct 2009 | 24479 vizualizari

 

Vladut, bucatarasul de la "Neatza cu Razvan si Dani", a preparat o reteta delicioasa de cartofi frantuzesti la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 3-4 cuburi de brinza topita
  • 200 gr smintina
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca de praga
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani":

Se fierb cartofii in coaja intr-o craticioara in care se pun si 3-4 linguri de sare. Cind s-au fiert, se scot, se racesc si se taie felii subtiri.


Se pregateste sosul amestecind smintina cu brinza topita, parmezanul ras, cascavalul ras si mararul.


Se aseaza cartofii in tava, se toarna sosul, se orneaza cu fisii de sunca si cu rosii cherry si se dau la cuptor circa 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

elena1988 1

12.02.2011, 06:58

adry88 1

08.05.2011, 11:16

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti