Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"

de Bucataras in Reteta de vedeta, 14 Oct 2009 | 29816 vizualizari

 

Vladut, bucatarasul de la "Neatza cu Razvan si Dani", a preparat o reteta delicioasa de cartofi frantuzesti la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 3-4 cuburi de brinza topita
  • 200 gr smintina
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca de praga
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani":

Se fierb cartofii in coaja intr-o craticioara in care se pun si 3-4 linguri de sare. Cind s-au fiert, se scot, se racesc si se taie felii subtiri.

Se pregateste sosul amestecind smintina cu brinza topita, parmezanul ras, cascavalul ras si mararul.

Se aseaza cartofii in tava, se toarna sosul, se orneaza cu fisii de sunca si cu rosii cherry si se dau la cuptor circa 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti