Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!

de RoXx in Reteta de vedeta, 12 Mar 2016 | 5054 vizualizari

 

Inspirata de celebrul Jamie Oliver iata ca am ajuns si la reteta cu nr 100! 

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 150 gr. branza ricotta
  • 200 gr. rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!:

Dovleceii se spala, se taie fasii subtiri pe lung,se asezoneaza si se coc pe grill.

Eu i-am tinut cam 2-3 minute pe fiecare parte.

Dupa ce sunt gata toate fasiile, se pune pe fiecare la un capat o lingurita de ricotta si o rosie uscata.

Se ruleaza toate astfel si se servesc imediat alaturi de otet balsamic.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu ricotta si rosii uscate - Reteta cu nr 100 !!!" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

elucubratiiculinare 1

13.03.2016, 17:42

super idee

Rocsi 1

13.03.2016, 19:41

La cat mai multe retete, Roxx!

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornul abundentei