Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor

de Julie in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2010 | 7086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 10-15 ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • o ceapa
  • o cana cascaval sau branza rasa
  • 2 linguri pesmet
  • sare,vegeta,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor:

Curatam dovleceii de coaja si ii taiem rondele subtiri.Ii presaram cu sare si ii lasam o ora la rece. Stergem dovleceii de apa cu prosoape de hartie si ii prajim in ulei incins, timp de 1-2 min, numai pana se inmoaie putin.


Tocam ceapa marunt si ciupercile felii apoi le calim in 2 linguri ulei, pana cand scade toata apa pe care si-o lasa ciupercile. Condimentam amestecul cu sare ,vegeta si piper.


Batem bine ouale cu sare si piper,adaugam cascavalul ras si o lingura cu pesmet.


Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu pesmet.Asezam un strat de dovlecei, punem amestecul de ciuperci,repartizam jumatate din amestecul de ou, apoi alt strat cu dovlecei. Asezam si rosiile decojite si taiate felii subtiri. Turnam deasupra restul amestecului de ou .


Dam vasul la cuptor pentru 15-20 min.


Servim preparatul in stare calda cu branza rasa, smantana sau sos de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Julie 1

11.07.2010, 22:40

Pupici,Nadina!

lally_is 1

21.02.2011, 13:45

super reteta...e in cuptor la mine acuma
felicitari draga mea!!

MVMih 1

28.03.2011, 16:42

Yam yam...chiar ma gandeam la ceva de gatit neaparat cu dovlecei si uite ce bafta am avut sa gasesc o reteta super.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu scarita marinata