Dovlecei fripti in usturoi

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 4858 vizualizari

 

imi plac mult cu rosii si branza

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou
  •  4 linguri faina
  • sare,piper negru
  • marar verde
  • 3 graunti mari de usturoi uscat
  • 1 rosie

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei fripti in usturoi:

Se curata dovlecelul de coaja, se taie pe jumatate dupa care taiati rondele.Lasati intr-un castronel cu lapte , sare, piper negru si usturoiul zdrobit.


Apoi bateti oul cu faina si turnati peste dovlecei.Amestecati si apoi luati si prajiti in ulei incins.


Scoateti-i si lasati-i putin pe un prosop de hartie absorbanta sa nu fie uleiosi si serviti cu rosie alaturi si mie imi place si cu branza sarata.Deasupra am presarat putin marar verde proaspat tocat si am asezat si cateva feliute subtiri de kaiser prajit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei fripti in usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:15

Laly 1

08.06.2010, 23:48

Vreau si eu un dovlecel mai ai?Iti dau si 5 furculite

epurasha2bb 1

09.06.2010, 13:29

multumesc tuturor! Laly te servesc cu drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume