Dovlecei gratinati

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Iul 2010 | 6466 vizualizari

 

foarte gustos si rapid,este inspiratie dupa reteta lui medioto,dar eu am facut-o de post

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 punga de orez cu legume congelate450 g
  • 200 ml pasta de tomate
  • 4-5 dinti de usturoi
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Se curata dovleceii de coaja si se taie in doua pe lungime,apoi se scobesc cu o lingura.


Se fierb 5 minute in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs


Legumele cu orez se calesc 6 minute in 2 linguri ulei de masline si putina sare sau delikat.


Se iau dovleceii fierti, se pun intr-un vas de yena uns cu putin ulei ,apoi se umplu cu legumele cu orez .


Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu pasta de tomate dupa care se pun peste dovlecei umpluti ,iar deasupra patrunjel verde tocat,iar daca santeti vegetarieni merg si cu cascaval ras deasupra.


Se da tava la cuptor pentru 15 minute la 160 grade


Multumesc Medi de idee.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

nadina73 1

27.07.2010, 17:27

adinacarla e super incearca

Laly 1

29.07.2010, 13:39

Numai tu putei sa ai asa culori frumoase in farfurie

mariac 1

01.08.2010, 22:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si masline la cuptor