Dovlecei pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 24 Mar 2020 | 1325 vizualizari

 

Tare buni si foarte usor de pregatit. 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam si spalam dovlecelul, apoi il taiem felii.


Condimentam cu sare feliile de dovlecel si le punem intr-o sita. Astfel se va scurge apa din ei si se vor inmuia. Ii lasam in sita aprox. 30 minute.


Dupa ce ii scoatem din sita, ii punem pe niste servetele pentru a se absoarbe surplusul de apa.


Punem intr-o farfurie cateva linguri de faina, iar in alta batem ouale cu o furculita si putina sare.


Dam fiecare felie prin faina, apoi prin ou, dupa care le punem intr-o tigaie in care am pus ulei la incins.


Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul in exces.


Le servim calde sau reci.


Noi le-am servit alaturi de un sos de iaurt cu usturoi si cu paine proaspat coapta in cuptor.


Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

deyutzky 1

06.04.2020, 01:04

Laura

deyutzky 1

06.04.2020, 01:04

Meea

RuxyRux 1

13.05.2020, 23:50

Ce mult imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de peste
  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvisuri cu ton si mozzarella

de Lau 9

ieri la 21:05

Friganele cu ceapa verde

de Lau 9

ieri la 20:50

Tiramisu

de Lau 9

ieri la 20:32

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu mujdei de usturoi