Dovlecei pane

de deyutzky in Mancaruri de legume, 24 Mar 2020 | 4332 vizualizari

 

Tare buni si foarte usor de pregatit. 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2-3 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam si spalam dovlecelul, apoi il taiem felii.

Condimentam cu sare feliile de dovlecel si le punem intr-o sita. Astfel se va scurge apa din ei si se vor inmuia. Ii lasam in sita aprox. 30 minute.

Dupa ce ii scoatem din sita, ii punem pe niste servetele pentru a se absoarbe surplusul de apa. 

Punem intr-o farfurie cateva linguri de faina, iar in alta batem ouale cu o furculita si putina sare.

Dam fiecare felie prin faina, apoi prin ou, dupa care le punem intr-o tigaie in care am pus ulei la incins.

Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul in exces.

Le servim calde sau reci.

Noi le-am servit alaturi de un sos de iaurt cu usturoi si cu paine proaspat coapta in cuptor. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane