Ciuperci umplute la tigaie -2

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 15 Mai 2017 | 719 vizualizari

 

 Rapid de preparat cu ce gasesti prin frigider .
 Aceste ciuperci pot fi preparate si la gratar. Bune  si ca ,,Reteta   pentru picnic ".

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 100 gr branza moale Brie
  • 100 gr carnat picant chorizo
  • pudra de nucsoara
  • sare-optional
  • ulei masline
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie -2:


  1. Se pune apa cu sare, la clocotit si se scufunda ciupercile in ea.

  2. Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.

  3. Se scot coditele de la ciuperci . Tocati marunt coditele ciupercilor.

  4. Spalati si tocati patrunjelul verde.

  5. Feliati carnatul chorizo.

  6. Carnatul va da gustul picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat preparatul.

  7. Branza se taie bucatele.

  8. Ciupercile se pudreaza cu nucsoara si se se pun intr-o tigaie teflonata .

  9. In fiecare ciuperca, se distribuie coditele tocate, branza, patrunjel verde si se stropesc cu putin ulei de masline.

  10. Apoi se pune in fiecare palariuta, o felie mai grosuta de carnat si din nou branzica pe deasupra.

  11. In tigaie, se toarna 100 ml apa, se pune capac deasupra si se lasa la foc mic 10 minute, pana branza incepe sa se topeasca.

  12. Decorati cu patrunjel verde.

  13. Serviti ciupercile umplute, alaturi de legumele preferate. Noua ne plac insotite de rosii.

  14. Ciupercile umplute sun gustoase, servite atat calde, cat si reci.

  15. Am dorit un preparat cu continut de sare redus, carnatul a continut suficienta sare.


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Prin oparire, pielita ciupercilor se va curata foarte usor.

2

Carnatul va da gustul, sarat, picant si usor gust de usturoi. Nu mai este nevoie pentru a fi piperat sau sarat preparatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie -2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

noiinbucatarie 1

18.05.2017, 08:38

Minunate!

mihaelar63 1

18.05.2017, 19:41

Mimi :_*

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu smantana