Fasole cu carnati

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 2505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 felie telina
  • 1patarnac
  • 1patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 foi de dafin
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri boia
  • carnati afumati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat in apa. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea si se pune fasolea la fiert in alta apa. Punem fasolea in apa abia cand apa incepe sa fiarba. Dupa ce da in clocot aruncam apa si pune dinou fasolea la fiert in alta apa. Fierbem fasolea impreuna cu foile de dafin.


Curatam si tocam legumele si le calim in putin ulei pana cand se inmoaie putin, punem si boia si apoi turnam totul peste fasolea din oala. Adaugam si carnatii taiati si usturoiul tocat.


Lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand fasolea este fiarta bine.


 

TIPS-URI

1

pentru a fierbe mai repede fasolea adaugati in apa in care fierbe 1 lingura cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

22.01.2011, 13:57

RuxyRux 1

23.01.2011, 20:03

Deliciu !!!!

Adinacarla 1

24.01.2011, 00:53

multumesc....ma bucur ca vi-a placut fasolea mea....Poftiti la masa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Zarangollo