Fasole cu carnati

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 1976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 morcov mare
  • 1 felie telina
  • 1patarnac
  • 1patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 foi de dafin
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri boia
  • carnati afumati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala si se lasa peste noapte la inmuiat in apa. A doua zi se arunca apa in care a stat fasolea si se pune fasolea la fiert in alta apa. Punem fasolea in apa abia cand apa incepe sa fiarba. Dupa ce da in clocot aruncam apa si pune dinou fasolea la fiert in alta apa. Fierbem fasolea impreuna cu foile de dafin.


Curatam si tocam legumele si le calim in putin ulei pana cand se inmoaie putin, punem si boia si apoi turnam totul peste fasolea din oala. Adaugam si carnatii taiati si usturoiul tocat.


Lasam sa fiarba la foc potrivit pana cand fasolea este fiarta bine.


 

TIPS-URI

1

pentru a fierbe mai repede fasolea adaugati in apa in care fierbe 1 lingura cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

22.01.2011, 13:57

RuxyRux 1

23.01.2011, 20:03

Deliciu !!!!

Adinacarla 1

24.01.2011, 00:53

multumesc....ma bucur ca vi-a placut fasolea mea....Poftiti la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti