Chiftelute de cartofi cu spanac

de madi_marin in Mancaruri de legume, 1 Dec 2018 | 3120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 100 g spanac congelat
  • 100 g brânză tare de oaie
  • piper
  • 1 legătură de mărar proaspăt
  • 1 ou
  • 1 căţel mare de usturoi
  • 2 linguri cu făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi cu spanac:

Cartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul ras fin,un praf de piper, făina şi mărarul tocat.

Se pune ulei la încins şi se formează cu lingura chifteluţe care se pun la prăjit la foc potrivit.

Se rumenesc pe ambele părţi, apoi se scot la scurs pe şervete de hârtie.

Se servesc simple, cu lămâie sau cu sos la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

02.12.2018, 19:28

Interesanta combinatie !

Rocsi 1

02.12.2018, 20:34

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 12:57

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cartofi si morcovi