Dovlecei pane la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 5597 vizualizari

 

by rocsi,mersi pentru reteta au fost foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper
  • 100 g apa minerala
  • 3 linguri ulei
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane la cuptor:

Spalam dovleceii bine si ii curatam de coaja, ii taiem felii si ii presaram cu sare.

Batem ouale bine, adaugam uleiul si apa, piper,  faina cat sa iasa un aluat mai gros ca la clatite. Adaugam mararul spalat si tocat, omogenizam bine

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.

Trecem dovleceii prin compozitia de ou, asezam in tava, repetam pana terminam

Dam tava la cuptorul incalzit pana capata o culoare aurie (la mine s-au cam ars)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu branza la cuptor