Rulada aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 8425 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • sare
  • feliute de branza topita 3-4 bucati
  • 10 feliute mici de sunca curcan(de care aveti si care va place)
  • frunze de salata verde proaspata
  • crema de branza 1 cutie
  • ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Se face omleta dar sa nu fie foarte groasa(depinde de oua cat de mari sant),apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se unge cu crema de branza apoi se pun feliute de salata verde se ung si aceste acestea cu crema de branza ,apoi se pune feliutele de sunca la fel se ung si acestea cu crema de branza,apoi feliutele de branza topita apoi din nou salata verde se unge si acesta cu crema apoi se pun 2-3 fire subtiri de ardei rosu .


Se ruleaza stansa bine apoi se pune in folie dupa care se lasa la rece 1-2 ore


Se servesc ca si aperitiv taiate feliute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

rivka 1

27.04.2010, 09:10

f buna ideea! o sa fac si eu, nu am facut niciodata

nadina73 1

27.04.2010, 10:02

e super rivka cu incredere

adry88 1

18.05.2011, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat