Dovlecei picanti ın otet

de kukibella in Muraturi, 11 Sep 2012 | 4031 vizualizari

 

reteta o am din revista "Libertatea" septembrie 2011,am modificat-o un pic dar este super buna

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei;
  • 2-3 morcovi;
  • 3 gogoşari;
  • 3 ardei iuti;
  • o capatana usturoi;
  • un litru otet;
  • piper boabe;
  • 4 linguri de zahar;
  • 2 litri apa;
  • 3 linguri sare grunjoasa;
  • foi de dafin;
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti ın otet:

Dovleceii se spala, li se taie cotoarele, se taie ın doua pe lung, apoi se feliaza; morcovii şi ardeii curatati se taie rondele. Se aseaza legumele ın borcan alternandu-le.


Separat se pune la fiert otetul, apa, sarea, piperul, zaharul, foile de dafin. Dupa ce clocoteşte se toarna ın borcane. Borcanele se sigileaza imediat şi se lasa sa se raceasca bine ınvelite cu o patura(chiar şi doua zile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei picanti ın otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sim0na 1

12.09.2012, 18:45

Ce bine arata... N-am mancat niciodata dovlecel conservat

kukibella 1

12.09.2012, 18:49

SUNT SUPER BUNİ SİMONA CREDE-MA

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

ieri la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

Desert bezele Panda

de RODIMUR 7

pe 20.09 la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

pe 19.09 la 21:14

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei murati