Dovlecel cu branza telemea

de anca_rm in Mancaruri de legume, 26 Aug 2013 | 1164 vizualizari

 

Este usor de facut , merge repede si este foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei tineri
  • 50 gr unt
  • 100 ml smantana
  • 200 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu branza telemea:

Pregatim ingredientele : dovleacul il curatam de coaja ; branza o razuim sau o zdrobim cu furculita ; untul il taiem cubulete , mararul il tocam marunt .


Dovleacul il taiem rondele mai groase. Intr-o tava punem untul taiat bucati si peste asezam dovleacul . Deasupra punem piper si presaram branza telemea .


Nu mai trebuie extra sare deoarece branza este sarata , daca aveti branza mai dulce atunci mai adaugati putina sare .


Peste branza telemea punem mararul si usturoi maruntit . Intr-un castronas batem 1 ou cu smantana si turnam peste celelalte ingrediente.


Dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute batem celalalt ou fara nimic ,scoatem tava din cuptor si turnam oul batut peste in asa fel incat sa se formeze niste firisoare .


Dam din nou tava la cuptor pentru inca aproximativ 15 minute .


Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

daca se doreste se pot adauga rondele de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

26.08.2013, 16:09

Cris,

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Super

RuxyRux 1

26.08.2013, 22:55

Ce buuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovleac umplut cu branza