Dovlecel umplut cu brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 28 Apr 2012 | 13571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zucchini (dovlecel verde)
  • 2 buc ceapa verde
  • 3 morcovi noi foarte subtiri
  • 2 oua
  • O cutie Miez de lapte cu sare -225 gr
  • 100 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
  • ulei
  • Unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu brânză:

Dovleceii se taie in doua pe lungime.Se scoate miezul si se condimenteaza.Se presara si putin marar verde.


Morcovii se taie rondele foarte subtiri.Ceapa verde se taie marunt.Miezul dovlecelului se taie cubulete.


Morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga ceapa verde si miezul de dovlecel.Se lasa pana se inmoaie putin,apoi se adauga sucul de rosii si marar verde.Se ia cratita de pe foc.


Ouale se bat cu putina sare si piper.Branza se sfarma si se adauga putina ceapa(partea verde) si marar.Pastram putina branza de presarat deasupra,iar restul o amestecam cu ouale batute.


Ungem o forma ceramica cu unt,asezam dovleceii.Apoi punem umplutura de dovlecel si morcov.Deasupra punem branza cu ouale.La final mai presaram putina branza.


Se poate pune si putina apa in vas,dar dovleceii lasa suficienta apa,deci nu prea e nevoie.


Pornim focul in cuptor(daca nu folositi un vas ceramic,puteti sa-l preincalziti din timp) si punem vasul.


Lasam la cuptor aproximativ 35 de minute,pana cand se inmoaie dovlecelul si se rimeneste deasupra.


Se servesc calzi.Se poate adauga putina smantana.



Pofta buna!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kukibella 1

26.09.2012, 11:40

ce bine arata

Bya Ralu 1

03.10.2012, 18:10

delicios

Krystyan Trendy 1

12.06.2014, 11:06

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata