Dovlecel umplut cu brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 28 Apr 2012 | 13958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zucchini (dovlecel verde)
  • 2 buc ceapa verde
  • 3 morcovi noi foarte subtiri
  • 2 oua
  • O cutie Miez de lapte cu sare -225 gr
  • 100 ml suc de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
  • ulei
  • Unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu brânză:

Dovleceii se taie in doua pe lungime.Se scoate miezul si se condimenteaza.Se presara si putin marar verde.


Morcovii se taie rondele foarte subtiri.Ceapa verde se taie marunt.Miezul dovlecelului se taie cubulete.


Morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga ceapa verde si miezul de dovlecel.Se lasa pana se inmoaie putin,apoi se adauga sucul de rosii si marar verde.Se ia cratita de pe foc.


Ouale se bat cu putina sare si piper.Branza se sfarma si se adauga putina ceapa(partea verde) si marar.Pastram putina branza de presarat deasupra,iar restul o amestecam cu ouale batute.


Ungem o forma ceramica cu unt,asezam dovleceii.Apoi punem umplutura de dovlecel si morcov.Deasupra punem branza cu ouale.La final mai presaram putina branza.


Se poate pune si putina apa in vas,dar dovleceii lasa suficienta apa,deci nu prea e nevoie.


Pornim focul in cuptor(daca nu folositi un vas ceramic,puteti sa-l preincalziti din timp) si punem vasul.


Lasam la cuptor aproximativ 35 de minute,pana cand se inmoaie dovlecelul si se rimeneste deasupra.


Se servesc calzi.Se poate adauga putina smantana.



Pofta buna!!!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kukibella 1

26.09.2012, 11:40

ce bine arata

Bya Ralu 1

03.10.2012, 18:10

delicios

Krystyan Trendy 1

12.06.2014, 11:06

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza