Dovleci şi vinete pane

de anomisana in Mancaruri de legume, 10 Sep 2011 | 4115 vizualizari

 

Cea mai simplă mâncare cu vinete, dovleci şi nişte ouă.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1-2 dovleci
  • 2-3 ouă
  • lapte
  • câteva linguri de făină
  • condimente
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleci şi vinete pane:

Se curăţă vinetele şi dovlecii de coajă, se taie felii, se sărează puţin şi se lasă la scurs. Între timp se face un aluat ca de clătite dar mai gros, din ouă, lapte şi făină care se condimentează cu piper alb, usturoi şi mărar. Se scufundă feliile de vinete şi dovleac în acest aluat şi se prăjesc în tigaie pe aragaz.

TIPS-URI

1

fiind o improvizaţie de ultim moment, am înlocuit usturoiul cu praf de usturoi şi mărarul proaspăt cu mărar uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleci şi vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella