Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 1 Mai 2014 | 3579 vizualizari

 

Spanacul de obicei il fac cu lapte dar am zis sa l incerc si cu smanatana.e bunnnnn....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 2 linguri faina alba
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri:

Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se caleasca putin,se adauga usturoiul tocat marunt ,apoi spanacul tocat,se amesteca si se adauga smantana in fir subtire.Se amesteca pana se omogenizeaza.Se potriveste de sare si piper.

Intr-o alta tigaie se incinge uleiul si se prajesc ouale ochiuri.

Se serveste spanacul alaturi de oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

marcela1979 1

01.05.2014, 16:36

Multumesc!

merisor 1

01.05.2014, 18:34

Foarte bun! Si noi tot cu ochiuri il servim

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Napoleon
  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

  • 01

    MI