Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 1 Mai 2014 | 6319 vizualizari

 

Spanacul de obicei il fac cu lapte dar am zis sa l incerc si cu smanatana.e bunnnnn....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 2 linguri faina alba
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri:

Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se caleasca putin,se adauga usturoiul tocat marunt ,apoi spanacul tocat,se amesteca si se adauga smantana in fir subtire.Se amesteca pana se omogenizeaza.Se potriveste de sare si piper.


Intr-o alta tigaie se incinge uleiul si se prajesc ouale ochiuri.


Se serveste spanacul alaturi de oua ochiuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

marcela1979 1

01.05.2014, 16:36

Multumesc!

merisor 1

01.05.2014, 18:34

Foarte bun! Si noi tot cu ochiuri il servim

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut