Spanac scazut cu carnaciori de bere

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 908 vizualizari

 

O cina verde - rapida cu gust !!!
Pentru ca spanacul meu scazut a iesit putin mai lichid mi-a deschis interesul pentru supele -crema . La toti ne-a placut mult consistenta aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 500 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr carnaciori de bere
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 linguri rase faina
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • sare roz
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnaciori de bere:


  1. Carnaciorii de bere se incresteaza in patru la ambele capete si se prajesc in ulei pana devin crocanti si capetele se deschid ca niste floricele .

  2. Scoateti cu ajutorul unei palete cu gauri carnaciorii separat .

  3. Spanacul se curata si se spala din mai multe ape .Scurgeti spanacul intr-o sita sau cu ajutorul centrifugei pentru salata .

  4. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt .

  5. In uleiul ramas caliti foarte usor ceapa si usturoul verde .Adugati faina alba , amestecati si stingeti cu lapte .

  6. Ati obtinut un sos grosut in care adugati spanacul , sare si nucsoara .

  7. Trageti cratita la marginea aragazului si maruntiti spanacul cu ajutorul unui blender vertical de mana .

  8. Serviti spanacul cu carnaciori crocanti deasupra si eventual cu paine prajita cu usturoi si putin ulei de masline .

 

TIPS-URI

1

Experimentati consistente diferite . Noua ne-a placut de data aceasta consistenta mai usoara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

27.04.2015, 16:51

Vreau doar spanac !

mihaelar63 1

27.04.2015, 22:57

Buni , rezolvam . No problem

mihaelar63 1

28.04.2015, 15:11

Dana - Cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu spanac