Spanac scazut cu carnaciori de bere

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 576 vizualizari

 

O cina verde - rapida cu gust !!!
Pentru ca spanacul meu scazut a iesit putin mai lichid mi-a deschis interesul pentru supele -crema . La toti ne-a placut mult consistenta aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 500 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr carnaciori de bere
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 linguri rase faina
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • sare roz
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnaciori de bere:

  1. Carnaciorii de bere se incresteaza in patru la ambele capete si se prajesc in ulei pana devin crocanti si capetele se deschid ca niste floricele .
  2. Scoateti  cu ajutorul unei palete cu gauri carnaciorii separat .
  3. Spanacul se curata si se spala  din mai multe ape .Scurgeti spanacul intr-o sita sau cu ajutorul centrifugei pentru salata .
  4. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt .
  5. In uleiul ramas caliti foarte usor ceapa si usturoul verde .Adugati faina alba , amestecati si stingeti cu lapte .
  6. Ati obtinut un sos grosut in care adugati spanacul , sare si nucsoara .
  7.  Trageti cratita la marginea aragazului si maruntiti spanacul cu ajutorul unui blender vertical de mana .
  8. Serviti spanacul cu carnaciori crocanti deasupra si eventual cu paine prajita cu usturoi si putin ulei de masline .
 

TIPS-URI

1

Experimentati consistente diferite . Noua ne-a placut de data aceasta consistenta mai usoara .

RETETA IN IMAGINI

Spanac scazut cu carnaciori de bere-0
Spanac scazut cu carnaciori de bere-1
Spanac scazut cu carnaciori de bere-2
Spanac scazut cu carnaciori de bere-3
Spanac scazut cu carnaciori de bere-4
Spanac scazut cu carnaciori de bere-5
Spanac scazut cu carnaciori de bere-6

COMENTARII (12)

Bunica

Bunica 1

27.04.2015, 16:51

Vreau doar spanac !

mihaelar63

mihaelar63 1

27.04.2015, 22:57

Buni , rezolvam . No problem

mihaelar63

mihaelar63 1

28.04.2015, 15:11

Dana - Cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!