Drob cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 18109 vizualizari

 

Este prima data cand fac drob si nu ma asteptam sa iasa atat de bun. Imi aduce aminte de casa si cat erau de frumoase sarbatorile la bunici. Paste Fericit tuturor!

 

INGREDIENTE

    • 400 gr carne de porc tocata
    • 170 gr ciuperci din conserva
    • 2 ficatei de pui
    • 160 gr pate de porc
    • 3 oua
    • 2 linguri gris
    • ceapa verde
    • patrunjel verde
    • marar uscat
    • sare
    • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile.


Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si pateul. Am adaugat apoi cele 3 oua batute, verdeturile, grisul, sare si piper si am omogenizat.


Am pus hartie de copt intr-o tava de chec peste care am turnat compozitia.


Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 1 ora si un sfert. Cu 5 minute inainte de a-l scoate de la cuptor, l-am mutat pe prima treapta ca sa se rumeneasca mai bine deasupra.


Se lasa sa se raceasca complet apoi se taie in felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

merisor 1

19.04.2014, 22:44

Wow, cat de bine arata!

MIUTA 1

19.04.2014, 23:48

Woooow,super fain

xana 1

20.04.2014, 00:22

Multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci