Drob cu ciuperci si pui

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2013 | 3167 vizualizari

 

Am vrut sa il fac initial cu ficat de pui dar nu am mai gasit si am pus ce am gasit in congelator,a iesit foarte bun

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 200 g ficat de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1/2 morcov
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 5 oua+1 galbenus
  • parmezan
  • sare/piper
  • 1 legatura de marar
  • Pentru tapetat:
  • ulei
  • gris sau pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci si pui:

Se spala ciuperciile bine, se da coaja jos si se pun la fiert circa 30 minute.

Intr-o oala separata se pune la fiert pieptul de pui, ficatul de porc si morcovul.

Ceapa verde se taie rondele si se pune la calit in ulei de masline.

Ciuperciile se pun in robotul de bucatarie, impreuna cu ceapa calita ,dupa care se adauga intr-un castron.

Carnea dupa ce s-a fiert,impreuna cu morcovul si ficatul se pun in blender,se fac cat de marunt doreste fiecare.

Se bat ouale bine si se amesteca cu ciupercile, adaugam sare si piper, punem si mararul tocat marunt, punem si carnea din blender, se amesteca totul bine, adaugandu-se si faina pentru a se inchega mai bine.

O tava de chec de unge cu ulei, dupa care o tapetam cu gris. Se toarna compozitia si se pune la cuptor pana se rumeneste. Cand e aproape gata se amesteca galbenusul de ou cu parmezan si se unge deasupra pentru crusta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci si pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clatite americane sarate by Jamie Oliver

de Anett 1

ieri la 14:01

Prajitura ''Prafuri pentru Mos Nae''

ieri la 09:45

Negresa cu cafea si  gem de smochine

pe 04.12 la 17:48

Biscuiti cu portocala

pe 04.12 la 08:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert turta dulce glazurata
  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clatite americane sarate by Jamie Oliver

de Anett 1

ieri la 14:01

Prajitura ''Prafuri pentru Mos Nae''

ieri la 09:45

Negresa cu cafea si  gem de smochine

pe 04.12 la 17:48

Biscuiti cu portocala

pe 04.12 la 08:47

RETETA RECOMANDATA
Melcisori si ciupercute