Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Buburuzele aperitiv sunt aspectuoase și gustoase oricând, dar parcă de Paști, în plină primăvară, sunt mai apreciate pe mesele noastre.
Se taie felii de 1-1,5 cm grosime din baton și se rumenesc puțin în prăjitorul de pâine. Când feliuțele de baton s-au răcorit, se ornează cu frunze mici de salată.
Roșiile se spală bine, se înjumătățesc, se golesc de conținut cu o linguriță și se umplu cu o cremă de brânză dulce amestecată bine cu smântâna, sare, după gust și mărar. Crema de brânză este mai plăcută și mai onctuoasă, dacă se adaugă 1-2 linguri de ulei.
Capul buburuzei se realizează dintr-o jumătate de măslină, prinsă de roșie cu o scobitoare, așa după cum se vede în fotografie. Roșia se crestează în partea opusă. Pe aripioarele buburuzei se montează câteva boabe de piper.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult