Aperitiv buburuze umplute

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2017 | 1317 vizualizari

 

Buburuzele aperitiv sunt aspectuoase și gustoase oricând, dar parcă de Paști, în plină primăvară, sunt mai apreciate pe mesele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 7 roșii mici, tari
  • 400-500 grame de brănză dulce
  • 3-4 linguri de smântână
  • sare, după gust
  • 1-2 linguri de ulei
  • mărar
  • 1 baton de pâine
  • frunze mici de salată
  • măsline
  • boabe de piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv buburuze umplute:

Se taie felii de 1-1,5 cm grosime din baton și se rumenesc puțin în prăjitorul de pâine. Când feliuțele de baton s-au răcorit, se ornează cu frunze mici de salată.


Roșiile se spală bine, se înjumătățesc, se golesc de conținut cu o linguriță și se umplu cu o cremă de brânză dulce amestecată bine cu smântâna, sare, după gust și mărar. Crema de brânză este mai plăcută și mai onctuoasă, dacă se adaugă 1-2 linguri de ulei.


Capul buburuzei se realizează dintr-o jumătate de măslină, prinsă de roșie cu o scobitoare, așa după cum se vede în fotografie. Roșia se crestează în partea opusă. Pe aripioarele buburuzei se montează câteva boabe de piper.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv buburuze umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

13.05.2017, 15:23

Și adulții au fost încântați când le-au vâzut pe masă. Așa că nu ne îndoim că ar fi pe placul copilașilor...!

oanapl 1

13.05.2017, 18:59

Ce simpatice sunt buburuzele!

RODIMUR 1

13.05.2017, 19:06

Da. Și mie îmi plac! Mulțumesc pentru aprecieri, Oana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Salată aperitiv cu brânză