Drob de legume

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 7861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr masline verzi
  • 1/2 cutie porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 lingura capere in otet
  • frunze de patrunjel
  • 4 oua
  • 200 gr smantana
  • 200 gr telemea
  • 3 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de legume:

Morcovii si patrunjelul se taie cubulete mici si se fierb. Se toaca ceapa si se amesteca apoi toate legumele. Ouale se bat si se adauga smantana si telemeaua rasa. Se amesteca cele doua compozitii, se condimenteaza, se adauga pesmetul si se toarna in tava unsa si tapetata cu pesmet. Se coace 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui