Drob de maruntaie de pasare

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 9415 vizualizari

 

Este o reteta pe care o prepar de multa vreme. Cantitatile se pot modifica dupa dorinta.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pipote si inimi de pasare
  • 1000 g ficat de pasare
  • 1 cescuta orez fiert
  • 12 fire ceapa verde
  • 8 fire usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 5 oua pentru amestec
  • 4 oua fierte tari
  • 50 ml ulei
  • Sare si piper dupa gust

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de maruntaie de pasare:

Se spala maruntaiele bine si se fierb separat in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se toaca maruntaiele cu robotul si se pun intr-un bol mare. Se toaca marunt ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun in bol. Se adauga ouale, orezul fiert in care s-a adaugat 2-3 linguri de ulei, se potriveste de sare si piper si se amesteca compozitia bine cu o lingura de lemn. Se inmoaie in apa calda doua foi de hartie pergament si se tapeteaza cu ele doua forme de check. Se ung formele cu ulei si se pune intr-o forma jumatate din compozitie iar in cealalta forma se pune jumatate din compozitia care a ramas si apoi se pun cele 4 oua fierte intregi si restul de compozitie. Se niveleaza bine compozitia in cele doua forme, se acopera cu marginile hartiei pergament si se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Se desface hartia pergament ca sa se rumeneasca drobul deasupra si se mai lasa 5 minute. Se opreste focul, se scot tavile din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma. Se serveste rece decorat cu salata verde, ceapa verde sau ridichi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de maruntaie de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

LUK 1

15.04.2011, 20:52

tre sa fie tare bun

deyutzky 1

15.04.2011, 23:15

arata foarte bine

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou asortat cu pastrama de casa