Drob de miel

de danakarin in Ficat, 1 Apr 2013 | 1270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaiele unui miel:
  • inima
  • ficatul
  • plamanii
  • rinchii
  • 2 felii groase de paine alba
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de patrunjel tocat
  • 2 cepe verzi
  • o lingura de marar tocat
  • O lingura de otet
  • 2 linguri de ulei
  • 50 g de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Am spalat maruntaiele de miel si le-am fiert in 2 l de apa cu o lingura de otet. jumatate din cantitate am maruntit-o taiaind cubulete foarte mici cu un cutit ascutit. Cealalta jumatate am dat-o prin masina de tocat carne. In cele doua linguri de ulei am calit ceapa, am luat-o de pe foc. Am inmuiat painea in apa, am stors-o, am amestecat ceapa calita, ouale batute, maruntaiele taiate si cele macinate, painea si untul intr-o compozitie omogena. Am aromatizat cu sare, piper, patrunjel si marar tocat. am uns o forma cu unt, am presarat pesmet si am turnat compozitia. Am copt 40 de minute la foc potrivit. am rasturnat drobul pe o farfurie garnisita cu frunze de salata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.04.2013, 08:52

laura_n 1

02.04.2013, 11:02

tare buna aceasta specialitate

danakarin 1

02.04.2013, 22:01

Ma bucur ca va place, multzumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc neinecacios cu sos