Drob de miel

de danakarin in Ficat, 1 Apr 2013 | 2912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaiele unui miel:
  • inima
  • ficatul
  • plamanii
  • rinchii
  • 2 felii groase de paine alba
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • o lingura de patrunjel tocat
  • 2 cepe verzi
  • o lingura de marar tocat
  • O lingura de otet
  • 2 linguri de ulei
  • 50 g de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Am spalat maruntaiele de miel si le-am fiert in 2 l de apa cu o lingura de otet. jumatate din cantitate am maruntit-o taiaind cubulete foarte mici cu un cutit ascutit. Cealalta jumatate am dat-o prin masina de tocat carne. In cele doua linguri de ulei am calit ceapa, am luat-o de pe foc. Am inmuiat painea in apa, am stors-o, am amestecat ceapa calita, ouale batute, maruntaiele taiate si cele macinate, painea si untul intr-o compozitie omogena. Am aromatizat cu sare, piper, patrunjel si marar tocat. am uns o forma cu unt, am presarat pesmet si am turnat compozitia. Am copt 40 de minute la foc potrivit. am rasturnat drobul pe o farfurie garnisita cu frunze de salata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

02.04.2013, 08:52

laura_n 1

02.04.2013, 11:02

tare buna aceasta specialitate

danakarin 1

02.04.2013, 22:01

Ma bucur ca va place, multzumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc