Drob de miel pentru Pasti

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2012 | 5068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organe de miel aproape 600 de grame
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 3 legturi de ceapa verde
  • 2 legaturi marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 8 oua pentru legatura si 2 fierte
  • sare
  • piper
  • cimbrisor verde 8-10 fire
  • 5 frunze de busuioc verde
  • Aluatul pentru drob;
  • 1 ou
  • sare
  • 1/2 ceasca de cafea cu apa
  • faina
  • 2 linguri ulei
  • margarina pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel pentru Pasti:

Se pun organele la fiert spalate si taiate in bucati mai mari in apa cu sare. Toate verdeturile se vor spala si scurge bine dupa care se vor taia marunt fiecare si se pun intr-un vas incapator pentru a putea fi amestecate. Cand organele au fost gata fierte se scurg de zeama, se lasa sa se raceasca si apoi se taie si ele cu cutitul marunt si se pun peste verdeturile gata taiate si pun apoi si ouale crude cele 8 bucati, sarea piperul.


Acum pregatim aluatul pentru drob (in lipsa de prapur): intr-un castronel se sparge oul, se pune sarea, apa, uleiul si se pune faina. Se amesteca bine pana se obtine un aluat bun de intins (nu am masurat cantitatea de faina) Am intins aluatul si am pus in tava de cozonac pe care am uns-o cu margarina.


Cele 2 oua fierte care mi s-au crapat cand le-am fiert pentru vopsit, le-am curatat si taiat in doua. Am pus peste aluatul din tava jumatate din cantitatea de drob apoi am asezat jumatatile de ou fiert si peste restul de drob. Am pus deasupra aluatul care a fost un pic mai mare si am pus la cuptorul incins aproximativ 1 ora poate chiar mai mult.


L-am lasat sa se raceasca dar nu definitiv in tava ca sa-l pot scoate sa nu se rupa.


Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel pentru Pasti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:18

cocolina multumesc

Sim0na 1

18.04.2012, 21:54

mamaieelena 1

18.04.2012, 22:44

multumesc simona

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza a la Cluj
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui