Drob de pasare

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 5244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de ficat de pasare
  • un kg de pipote
  • 6 oua crude
  • un ou fiert
  • o legatura de ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Organele se spala si se pune la fiert cu sare. Se ia spuma din cand in cand pana ce apa in care fierbe devine mai limpede.


Paralel, am curatat verdeturile, le-am spalat, tocat marunt.


Dupa ce pipotele si ficatul au fiert, le-am dat sub jet de apa, le-am pus la scurs. Le-am pus la tocat in blender si le-am lasat cat de mari am dorit. Am pus totul intr-un bol, impreuna cu verdeturile, oualele, sare, piper. Le-am amestecat foarte bine. Am uns o tava de paine si am asezat drobul. La jumatate am pus cate o jumatate de ou fiert. Am uns drobul cu ou crud si l-am bagat la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

alilianaa 1

09.05.2013, 10:10

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:15

foarte bun

alilianaa 1

09.05.2013, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel