Drob de pui

de Lau in Ficat, 17 Ian 2021 | 2981 vizualizari

 

 
"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita condimente pentru drob
  • 7 oua crude
  • 6 oua fierte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficatul il spalam, il curatam daca este cazul, il fierbem in apa. Dupa ce au fiert, le scurgem bine, lasam sa se raceasca si le tocam (eu am preferat blenderul).

Procedam la fel cu pieptul de pui.

Fierbem ouale in apa cu sare timp de 7 min, le scoatem intr-un vas cu apa si gheata.

Intre timp tocam verdeturile,adaugam intr-un vas incapator,adaugam ouale batute cu condimente dupa gust,carnea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Turnam 1/2 din compozitie in tava,adaugam ouale si deasupra restul de compozitie.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce este rumenit frumos deasupra(eu fac si testul cu scobitoarea)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de rata in crusta crocanta