Drob de pui

de Lau in Ficat, 17 Ian 2021 | 2969 vizualizari

 

 
"retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leurda
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita condimente pentru drob
  • 7 oua crude
  • 6 oua fierte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficatul il spalam, il curatam daca este cazul, il fierbem in apa. Dupa ce au fiert, le scurgem bine, lasam sa se raceasca si le tocam (eu am preferat blenderul).

Procedam la fel cu pieptul de pui.

Fierbem ouale in apa cu sare timp de 7 min, le scoatem intr-un vas cu apa si gheata.

Intre timp tocam verdeturile,adaugam intr-un vas incapator,adaugam ouale batute cu condimente dupa gust,carnea si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Turnam 1/2 din compozitie in tava,adaugam ouale si deasupra restul de compozitie.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce este rumenit frumos deasupra(eu fac si testul cu scobitoarea)

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui