Sufleu cu ficatei

de simona72 in Ficat, 9 Mai 2013 | 7310 vizualizari

 

Aveam nevoie de un prinz rapid pt Bogdan pe cind venea de la scoala. Cu ingrediente putine si in timp scurt am facut rapid ceva de imbucat...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ficatei intregi(de pasare, rata)
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantina
  • 1 ou
  • 1 virf lingurita praf de copt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Punem untul si uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele si le lasam sa se caleasca putin.


Ficateii ii taiem bucatele, ii adaugam in tigaie si ii lasam si pe ei sa se caleasca putin. Ii punem intr-un castronel si ii lasam sa se raceasca. Adaugam sare si piper dupa gust, galbenusul de ou si smantina, patrunjelul tocat si amestecam toate ingredientele.


Albusul il batem spuma cu un praf de sare, adaugam peste faina amestecata cu praful de copt si le amestecam pe toate la un loc. Un vas mic de sufleu sau un vas termorezistent, il ungem cu putin unt, punem compozitia in el si-l dam la cuptorul incins la 170 grade pt 20 minute.


Servita simpla, cu salata sau cu sos de smintina si marar, este buna oricum. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Miha 1

10.05.2013, 08:41

buna incropeala ai facut!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:32

Fain dar si bun cu siguranta

Lau 1

10.05.2013, 17:20

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficatei de pui