Sufleu cu ficatei

de simona72 in Ficat, 9 Mai 2013 | 7852 vizualizari

 

Aveam nevoie de un prinz rapid pt Bogdan pe cind venea de la scoala. Cu ingrediente putine si in timp scurt am facut rapid ceva de imbucat...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ficatei intregi(de pasare, rata)
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantina
  • 1 ou
  • 1 virf lingurita praf de copt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Punem untul si uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele si le lasam sa se caleasca putin.


Ficateii ii taiem bucatele, ii adaugam in tigaie si ii lasam si pe ei sa se caleasca putin. Ii punem intr-un castronel si ii lasam sa se raceasca. Adaugam sare si piper dupa gust, galbenusul de ou si smantina, patrunjelul tocat si amestecam toate ingredientele.


Albusul il batem spuma cu un praf de sare, adaugam peste faina amestecata cu praful de copt si le amestecam pe toate la un loc. Un vas mic de sufleu sau un vas termorezistent, il ungem cu putin unt, punem compozitia in el si-l dam la cuptorul incins la 170 grade pt 20 minute.


Servita simpla, cu salata sau cu sos de smintina si marar, este buna oricum. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Miha 1

10.05.2013, 08:41

buna incropeala ai facut!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:32

Fain dar si bun cu siguranta

Lau 1

10.05.2013, 17:20

gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficatei de pui