Drob de pui cu leurda

de mimmi in Ficat, 12 Apr 2018 | 2648 vizualizari

 

Bunătăți de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu leurda:

Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.
Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.
După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri.
Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.
La final adăugăm si ouăle fierte tăiate nu foarte mărunt si amestecam ușor pentru a nu sfarma ouăle.
Punem compoziția intr-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute, pana se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui