Scrob de oua cu ficat de porc

de MotanLaOale in Ficat, 26 Sep 2019 | 514 vizualizari

 

Mi-a ramas niste ficat de porc prajit de pe o zi pe alta si m-am gandit ca ar fi mai bun cu oua. Foarte bun a fost.

 

INGREDIENTE

  • 200 g ficat de porc prajit
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob de oua cu ficat de porc:

Bucatile de ficat prajit se taie cuburi potrivite.


Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc putin bucatile de ficat, intorcand pe toate partile.


Cand sunt rumenite pe toate partile, se sparg ouale direct in tigaie.


Se presara imediat sare si piper.


Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.


Mie imi place mai prajita, sa faca putina crusta aramie.


Se serveste calda cu castraveti murati.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andra_Constantinescu 1

28.09.2019, 09:04

Gustos!

dantes 1

29.09.2019, 10:21

Bun!

MotanLaOale 1

30.09.2019, 11:26

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos acru-dulce