Drob de pui cu verdeata

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat (300-400 gr)
  • 500 gr ficat de pui
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • 2 oua fierte tari
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu verdeata:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la fiert in apa fara sare. Verdeturile se spala si se lasa pe un servetel de bucatarie sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt. Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficatei se taie, nu foarte marunt. Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se bat ouale cu laptele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min. Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

iri_iri 1

18.04.2012, 21:24

MotanLaOale 1

18.04.2012, 21:25

Sim0na 1

18.04.2012, 21:47

Si eu una!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui