Drob de vinete

de Bucataras Dragos in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2009 | 13033 vizualizari

 

CE E OARE ? CE E OARE ? DROB DE VINETE, FRATIOARE!!!

Am deosebita placere sa va arat aceasta reteta minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete coapte sau fierte
  • 3 cepe + 1 gogosar
  • 6 linguri de gris
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Se taie marunt gogosarul si cepele si se calesc in ulei. Dupa ce vinetele s-au copt sau fiert si s-au racit se calesc in putin ulei si in aceasta compozitie si se mai pune dupa gust la alegere piper, vegeta sau sare. Se adauga 6 linguri de gris, 2 oua intregi si un albus. Compozitia se pune intr-o tava de chec iar galbenusul de la al treilea ou se pune deasupra compozitiei, apoi se lasa la cuptor!

Pofta buna!

Incercati si voi!Astept comentariile voastre!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

23.08.2010, 00:46

pacat de asa retata fara furculiteam pus eu toate 5 si am trecut-o la favo

Panacris 1

03.09.2014, 14:59

Lau 1

24.12.2019, 22:25

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv de post: rosii umplute cu salata de vinete