Drob din carne de vita in crusta de bacon

de Andra_Constantinescu in Vita, 9 Apr 2018 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficat de vita
  • 260 g plamani de vita
  • 260 g carne de vita
  • 250 g sunca de porc
  • apa pentru a fierbe carnea
  • sare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4 oua crude + 2 albusuri crude
  • 1 plic de condimente pentru drob (20 g)
  • putin cimbru uscat
  • 100 g bacon
  • 5 oua fierte
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne de vita in crusta de bacon:

Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava.

Ceapa si usturouiul se curata, se spala si se taie rondele. Se pun langa carne.

Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt si se pun langa carne.

In tava se adauga doua oua si doua albusuri, condimentele pentru drob, putin cimbru uscat si sare. Se amesteca totul si se mai adauga doua oua crude daca este necesar.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Se unge o tava de cozonac cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.

Se asaza felii de bacon in tava, se pune jumatate din amestecul cu carne, apoi se pun ouale fierte (curatate de coaja). Se  adauga restul de amestec cu carne, apoi se asaza jumatati de felii de bacon.

Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de vita in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale din carne de vita