Clatite cu carne tocata şi caşcaval

de kukibella in Vita, 20 Feb 2012 | 17007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 ml.lapte
  • 150 gr.faina
  • 150 ml.apa minerala
  • sare ;cimbru;rozmarin;piper proaspat macinat
  • 200 gr carne tocata(vita)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 200 gr.roşii tocate
  • 1/2 ling.bulion de ardei
  • 1 ling.bulion de roşii
  • condimente
  • ulei de masline
  • caşcaval ras
  • 1 ling.parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu carne tocata şi caşcaval:

clatite:se bate oul se adauga laptele,faina,apa minerala,condimentele şi o picatura de ulei. Se lasa sa se odihneasca aluatul, iar dupa aceea se fac clatitele .


Ceapa cu usturoiul se calesc pana devin transparente. Se adauga carnea tocata, condimentele.se lasa la foc mic aprox.15.min. Dupa 15 min.se adauga pasta de bulion de ardei şi roşii.


umplem clatitele cu compozitia de carne le ımpachetam şi le aşezam ıntr-o tava unsa cu ulei.


se pune peste clatite restul compozitiei de carne se presara cu caşcaval şi parmezan şi se pune tava la cuptorul pre-ıncalzit la 160 de gr.pana se topeşte caşcavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne tocata şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MIUTA 1

22.02.2012, 17:35

Tati63 1

23.02.2012, 12:23

buna, eu am facut aseara aceasta rezeta, foarte buna.. eu as adauga ca, foile de clatite trebuie sa fie ceva mai grosute facute, nu ar mai fi nevoie de tocatura de carne deasupra, ajunge doar branza.
Daca se vor pune clatitele (se poate si asa separat umplute)una peste alta si compozitia in mijloc, iar la urma se adauga besciamella cu parmezan, va iesi o lasagna delicioasa.. ;-)

babi5 1

27.08.2013, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci si carne de porc