Traistute cu ciuperci si carne de porc

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 1889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 200ml lapte/apa minerala
  • 60 g faina
  • 30 ml ulei
  • Pentru umplutura:
  • 400g carne porc(tocata)
  • 200g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita busuioc uscat/1 fir busuioc verde
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu ciuperci si carne de porc:

Clatite:

Mixezi ingredientele pentru clatite si lasi aluatul sa se odihneasca timp de 20 de minute.

In tigaia incinsa,unsa cu putin ulei,coci pe rand clatitele.

Umplutura:

Intr-un vas,fierbi ciupercile,in prealabil curatate de coaja si spalate.Scurgi bine ciupercile si le tai marunt.

Toci fin partea alba a firelor de ceapa si o inabusi in ulei amestecat cu 1 lingura de apa.Dupa 2-3 minute,adaugi ciupercile,carnea tocata,busuiocul maruntit si sare dupa gust.Amesteci pana ce carnea este buna pentru mancat,apoi iei umplutura de pe foc si incorporezi smantana.

Repartizezi umputura pe clatite si le legi sub forma unor traistute,cu frunze de ceapa verde.

POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Traistute cu ciuperci si carne de porc-0
Traistute cu ciuperci si carne de porc-1
Traistute cu ciuperci si carne de porc-2
Traistute cu ciuperci si carne de porc-3
Traistute cu ciuperci si carne de porc-4
Traistute cu ciuperci si carne de porc-5
Traistute cu ciuperci si carne de porc-6
Traistute cu ciuperci si carne de porc-7

COMENTARII (9)

Maria68

Maria68 1

30.04.2012, 11:08

super

iri_iri

iri_iri 1

30.04.2012, 12:55

interesante traistute

Rocsi

Rocsi 1

30.04.2012, 21:30

Super buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!