Orez cu legume si limba de vita

de Bya Ralu in Vita, 21 Aug 2012 | 4413 vizualizari

 

Am pastrat zeama in care a fiert limba de vita,si mi-au mai ramas cateva bucati si din limba de vita si m-am hotarat sa fac un orez,e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • zeama de la limba de vita
  • 4-5 felii de limba de vita
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe mici
  • ulei masline
  • 1 ceasca de vin rosu
  • 1/2 rosii in bulion
  • busuioc,oregano,cimbru,piper alb,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si limba de vita:

Morcovul, ceapa si usturoiul le-am bagat la robot sa se marunteasca. Se pun la calit in ulei de masline si adaugam si cana de orez. Turnam zeama si condimentele si lasam la foc mic sa se fiarba orezul, se amesteca des ca sa nu se lipeasca. Cand e aproape gata adaugam vinul si feliile de limba intregi sau cubulete (eu le-am facut cubulete), punem si rosiile in bulion, mai condimentam daca este cazul si mai lasam pe foc 5 minute.


Se serveste cald

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si limba de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

21.08.2012, 21:02

Laly 1

22.08.2012, 12:06

Buuuuun

Bya Ralu 1

22.08.2012, 12:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline