Mancare de limba cu masline verzi

de anca_rm in Porc, 22 Iul 2015 | 6602 vizualizari

 

O mancarica buna si relativ usor de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • -3 bucati limba
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -2 fire ceapa verde
  • -3 catei usturoi
  • -200 ml vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -o lingura ulei
  • -100 gr masline verzi fara samburi (eu am avut umplute)
  • -3 frunze dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba cu masline verzi:

Limba o spalam in apa rece si o punem intr-un vas impreuna cu apa rece, sare si frunze de dafin. O punem pe foc si lasam sa fiarba pana cand este moale . Scurgem apa si lasam la racit bucatile de limba. Acum va trebui sa curatam limbile de partile albe si o taiem in bucati cat doriti de mari .

Taiem legumele si le punem separat pe toate .

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim putin ceapa si ardeiul (cam 2 minute), adaugam vinul alb si bucatile de limba.

Cand fierbe adaugam rosiile , sare , piper, usturoiul si maslinele feliate sau intregi , cum doriti.

Lasati sa fiarba pana cand scade sosul usor .  

Eu am pus tot acolo sa se gateasca in sos cartofi intregi .

Cred ca ar fi foarte buna cu ardei iute pus sa fiarba impreuna cu celelalte , ar fi usor picant. Incercati daca va place gustul picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Alexandra Burz 1

22.07.2015, 14:27

suuper

Constelatialeu 1

22.07.2015, 17:44

De cate ori aud de limba cu masline imi vine in minte o piesa de teatru,nu-i mai retin numele dar stiu ca limba era asa slavita in aceiasi masura in care era hulita....

dantes 1

24.07.2015, 13:14

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricaș de porc