Mancare de limba cu masline verzi

de anca_rm in Porc, 22 Iul 2015 | 2554 vizualizari

 

O mancarica buna si relativ usor de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • -3 bucati limba
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -2 fire ceapa verde
  • -3 catei usturoi
  • -200 ml vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -o lingura ulei
  • -100 gr masline verzi fara samburi (eu am avut umplute)
  • -3 frunze dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de limba cu masline verzi:

Limba o spalam in apa rece si o punem intr-un vas impreuna cu apa rece, sare si frunze de dafin. O punem pe foc si lasam sa fiarba pana cand este moale . Scurgem apa si lasam la racit bucatile de limba. Acum va trebui sa curatam limbile de partile albe si o taiem in bucati cat doriti de mari .


Taiem legumele si le punem separat pe toate .


Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim putin ceapa si ardeiul (cam 2 minute), adaugam vinul alb si bucatile de limba.


Cand fierbe adaugam rosiile , sare , piper, usturoiul si maslinele feliate sau intregi , cum doriti.


Lasati sa fiarba pana cand scade sosul usor .


Eu am pus tot acolo sa se gateasca in sos cartofi intregi .


Cred ca ar fi foarte buna cu ardei iute pus sa fiarba impreuna cu celelalte , ar fi usor picant. Incercati daca va place gustul picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Alexandra Burz 1

22.07.2015, 14:27

suuper

Constelatialeu 1

22.07.2015, 17:44

De cate ori aud de limba cu masline imi vine in minte o piesa de teatru,nu-i mai retin numele dar stiu ca limba era asa slavita in aceiasi masura in care era hulita....

dantes 1

24.07.2015, 13:14

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Limba de porc cu masline