Drob din ficat de porc

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 15380 vizualizari

 

Baietii mei nu se prea impaca cu mielul,oaia,asa ca am facut drob din ficat de porc....

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficat porc
  • 150 g orez
  • 20 fire ceapa verde
  • 20 fire de usturoi verde( fire mai subtirele,asa au crescut in gradina)
  • 2 legaturi marar
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de porc:

Ficatul se fierbe si se taie cubulete mici. In apa in care a fiert ficatul (se strecoara) se fierbe orezul. Ceapa, usturoiul se taie marunt si se calesc in tuci, cand s-au inmuiat bine se adauga mararul si patrunjelul tocat.


Intr-un castron se amesteca ficatul taiat, orezul, se adauga ceapa, usturoiul si verdeturile, se sareaza si pipereaza dupa gust. La final se adauga 4 oua si se omogenizeaza bine. Se ung formele in care urmeaza sa fie copt drobul, se aseaza un strat de compozitie apoi oua fierte si se acopera cu compozitie. Deasupra (daca nu ai prapur) se bat 2 oua bine cu 2 linguri de faina si se toarna deasupra drobului. Se da la cuptor.


Se taie rece.

 

TIPS-URI

1

in zeama in care am fiert ficatul,dupa ce am strecurat-o am pus o lingurita de delikat si am fiert orezul

2

se lasa sa se raceasca si ficatul si orezul

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Cris2711 1

05.05.2013, 18:53

ce mult imi place

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:36

Ador drobul

adry88 1

05.05.2013, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc cu verdeata si slanina