Drob din ficat de porc

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 18198 vizualizari

 

Baietii mei nu se prea impaca cu mielul,oaia,asa ca am facut drob din ficat de porc....

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficat porc
  • 150 g orez
  • 20 fire ceapa verde
  • 20 fire de usturoi verde( fire mai subtirele,asa au crescut in gradina)
  • 2 legaturi marar
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • 6 oua crude
  • 6 oua fierte
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de porc:

Ficatul se fierbe si se taie cubulete mici. In apa in care a fiert ficatul (se strecoara) se fierbe orezul. Ceapa, usturoiul se taie marunt si se calesc in tuci, cand s-au inmuiat bine se adauga mararul si patrunjelul tocat.


Intr-un castron se amesteca ficatul taiat, orezul, se adauga ceapa, usturoiul si verdeturile, se sareaza si pipereaza dupa gust. La final se adauga 4 oua si se omogenizeaza bine. Se ung formele in care urmeaza sa fie copt drobul, se aseaza un strat de compozitie apoi oua fierte si se acopera cu compozitie. Deasupra (daca nu ai prapur) se bat 2 oua bine cu 2 linguri de faina si se toarna deasupra drobului. Se da la cuptor.


Se taie rece.

 

TIPS-URI

1

in zeama in care am fiert ficatul,dupa ce am strecurat-o am pus o lingurita de delikat si am fiert orezul

2

se lasa sa se raceasca si ficatul si orezul

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Cris2711 1

05.05.2013, 18:53

ce mult imi place

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:36

Ador drobul

adry88 1

05.05.2013, 21:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc cu verdeata si slanina