Drob din piept de pui cu verdeata

de oanapl in Pui, 11 Apr 2017 | 4070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui cu verdeata:

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.


Pieptul de pui spalat, il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.


Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez, doar am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi, umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.


Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor pentru 35-40 de minute.


Cand s-a racit, il tai felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

dantes 1

13.04.2017, 16:47

Bun!

mirela0911 1

17.04.2017, 10:15

Place!

kytz 1

20.04.2017, 11:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui glazurat cu miere