Piept de pui cu gutui

de -Licurici- in Pui, 7 Noi 2016 | 592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 2 gutui
  • 50 g unt
  • o lamaie
  • o portocala
  • 2 linguri zahar brun
  • sare
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gutui:


  • 1. Bucatile de piept de pui se spala, se curata si se dau cu sare si piper.

  • 2. Se lasa la frigider cel putin o jumatate de ora, apoi se pun la prajit in putin ulei.

  • 3. Se rumenesc cateva minute pe fiecare parte si se adauga zeama de lamaie.

  • 4. Gutuile se curata de puf, apoi se taie feliute si se pun intr-o tigaie cu unt topit.

  • 5. Se adauga zeama de portocala, zahar brun, jumtate de portocala taiata in felii mici si se rumesc cateva minute.

  • 6. Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, se adauga gutuile, restul de lamaie si portocala, taiate bucatele si o jumatate de pahar de apa.

  • 7. Se lasa la cuptor pentru 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

08.11.2016, 09:53

Ce bun trebuie sa fi fost!

anca_rm 1

08.11.2016, 10:07

ador combinatia

Panacris 1

11.11.2016, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ardei si ceapa