Drob in aluat

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 1811 vizualizari

 

Am ales varianta cu aluat,pentru ca am pregatit niste aluat cu oasanza sa fac foi pentru cremsnit si a fost un pic mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 250 g ficat porc
  • 700 g ficat pui
  • 25 fire ceapa verde
  • 20 fire usturoi verde
  • 2 ardei capia rosii
  • 2 legaturi patrunjel
  • 3 legaturi marar
  • 5 oua crude
  • 5 oua fierte
  • sare
  • piper
  • cca 400 g aluat cu osanza
  • pentru un 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob in aluat:

Pentru inceput punem la fiert ficatul,dupa ce s-a fiert il lasam sa se raceasca.Cand s-a racit il taiem cubulete mici.Apoi ne ocupam de verdeata,curatam ceapa,usturoiul,le taiem marunt .Incingem ulei intr-un tuciulet si calim ceapa si usturoiul,peste care punem ardeiul taia cubulete si alsam pana se inmoaie.


La final adaugam mararul si patrunjelul.Intr-un castron incapator punem ficatul taiat cubulete,adaugam amestecul de verdeata calit,omogenizam,potrivim de sare si piper,apoi adaugam cele 5 oua crude.Pregatim formele in care punem drobul,eu am folosit o tava de cozonac si un vas mic de yena.Intindem aluatul si imbracam vasele cu el,punem un stat de drob apoi oua fierte si deasupra restul de drob.Formam un grilaj din aluat,ungem cu ou batut si dam formele la cuptor pentru 50-60 min la foc mediu.


Cand s-a rumenit frumos scoatem formele din cuptor si lasam sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:22

Ce prezentare!

laura_n 1

23.04.2014, 17:12

grozav!

MOKUSKA 1

04.05.2014, 20:24

ce idee buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cighir în prapur