Cous-cous cu legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2015 | 1159 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta Sylviei,in loc de naut eu am pus fasole http://www.bucataras.ro/retete/couscous-cu-legume-60840.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pahar cous cous
  • 2-3 pahare de apa
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 bucata praz
  • 1 morcov
  • 1 conserva de fasole
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 cubulet de unt
  • sare/piper/fulgi de chilli/busuioc/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous-cous cu legume:

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul rondele si se pun la calit in uleiul de masline,dupa cateva minute se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc potrivit sa fiarba.


Dovlecelul zucchini se spala bine se taie in doua si feliute cat mai subtiri(eu l-am lasat cu coaja),prazul se taie rondele si se adauga peste legumele calite,se pune untul,condimentele si apa cat sa acopere.


Cand sunt aproape fierte legumele se pune si fasolea scursa de zeama si clatita sub jet de apa rece.


Se mai lasa cateva minute pana scade putin zeama.


Cous cous-ul se pune intr-o craticioara,se pune apa si se lasa la foc mic sa fiarba(cam 5 minute),se pune oregano si sare si se amesteca des.


In mijlocul farfurieri se pune cous cous-ul,iar pe margine legumele.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servii cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous-cous cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

13.02.2015, 15:07

ruxyca

Bya Ralu 1

13.02.2015, 15:08

mena cu mare drag

Bya Ralu 1

13.02.2015, 15:09

cristina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pate din ficat de pui