Drob lipicios

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2018 | 3138 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"......ador Sarbatorile Pascale ca asa mai am si eu noroc sa mananc miel:))) Nu sunt profesor in bucatarie, dar imi place ce iasa din mainile mele.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc
  • 200 gr carne de miel
  • 4 oua fierte
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 100 gr de unsoare de porc
  • 2 oua mari crude
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob lipicios:

Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Intr-un castron am pus carnea tocata impreuna cu mirodenile si unsoarea si am omogenizat bine compozitia. Am adaugat ouale crude si verdeata.


Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat 1/2 din carnea tocata si am pus ouale fierte, peste am pus si restul de carne. Am uns drobul cu ou si am ras putin cascaval.


Am dat tava la cuptor la 170 de grade C, pana s-a rumenit.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Drobul se lasa la foc mic ca sa se rumeneasca usor si sa nu se arda.

2

La drob puteti adauga smantana daca folositi organe de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob lipicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.04.2018, 21:58

dantes 1

12.04.2018, 17:29

Bun!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:30

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)