Dulce de leche

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 14 Sep 2010 | 5953 vizualizari

 

sursa:laura sava

 

INGREDIENTE

  • 1,5 l lapte
  • 600 g zahar
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulce de leche:

Laptele se pune intr-o oala cu peretii grosi sau ceaun si se da in clocot,apoi se adauga zaharul si se tine pe foc 2 ore pana isi schiba culoarea si se ingroase.In tot acest timp se amesteca destul de des,mai ales in cea de-a doua ora.La final se adauga vanilia si se amesteca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

15.09.2010, 10:15

am vazut asta pe blogul tau dar n-aveai postata reteta... eram curioasa ce este si sunt curioasa la ce-l folosesti hehe

Pasiune pentru bucatarie 1

15.09.2010, 18:31

am pus si poza cu prajitura la care am folosit crema de lapte,momentan nu am chef sa pun reteta,sunt obosita

Oana 1

17.09.2010, 22:55

Am mancat acum cateva zile inghetata cu dulce de leche Este dementiala, aat de bunaaaa Pun la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu zmeura si lapte condensat