Dulceata de afine.

de gaby_duceag in Conserve, 2 Aug 2010 | 3998 vizualizari

 

Ma uitam astazi la cele mai citite retete si dau de @dulceata de afine@ a Bunicii. Atunci mi-am amintit ca si eu am afine.:d. Asa c-am citit-o si cand am vazut ce usoara e :)), directia bucatarie. Sarumana Bunica! >:d

 

INGREDIENTE

  • o farfurie plina, cu varf, afine
  • un kg. zahar
  • zeama de la o lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de afine.:

Afinele se curata de frunzulitze si orice alte adaosuri comerciale:)))


Se "masoara" cu o farfurie adanca (pentru ciorba).Avem nevoie de o fafurie plina.


Impreuna cu un kg de zahar se pun la fiert, la foc mic.


Se @spumuieste@ de cateva ori.


Se fierbe la foc mic, mic si dupa aprox. o ora scoatem pe o farfurie cam doua lingurite de dulceata si o lasam la racit. Unora le place mai lichida, altora mai legata. In functie de acest aspect o mai lasam sau nu la fiert.


Eu o fierb intr-un ceaun de tuci, nu se afuma;)


In ultimele 10 minute punem zeama de lamaie.


O punem fierbinte in borcane.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de afine." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

diaconta 1

03.08.2010, 23:12

pe 5-6 septembrie zici? ce sa fie oare?

gaby_duceag 1

04.08.2010, 07:16

zapacitoooooooo. nu e ce crezi tu, iti scriu privat.
Daca nu postezi retete te bat. Bun venit

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:16

am deschis mess-ul , scrie-mi si mie privat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de strugurei, piersici si nectarine