Dulceata de capsuni reteta cu ghimbir

de Retete cu Margareta Cismasiu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2015 | 1152 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta Pentru ca productia proprie de anul acesta a batut recordul, pe langa clasica dulceata,am combinat capsunii si cu alte arome. Astfel, am facut aceasta minunata dulceata cu ghimbir. Combinatia capsuni-ghimbir este grozava,merita s-o incercati. Aroma de ghimbir da un plus de savoare dulcetei, iar gustul dulce-picant e inconfundabil. Aceasta dulceata va merge de minune la iarna si alaturi de o friptura.

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 3kg capsuni,
  • 1kg zahar,
  • 100-200g ghimbir proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta cu ghimbir:

Dulceata de capsuni reteta


Capsunii se spala si se curata de codite. Se pun la fiertcu o cana de apa intr-o cratita speciala pentru dulceata. Se fierb pana siropul incepe sa scada si sa se ingroase. In acest moment se adauga zaharul.


Ghimbirul se curata si se da pe razatoarea mare. Dupa ce zaharul s-a topit si dulceata incepe sa se lege,se adauga ghimbirul.



Cand dulceata e destul de legata se ia de pe foc si, fierbinte, se pune in borcane sterilizate. Se inchid ermetic cu capace si se pun in paturi pana se racesc complet api se depoziteaza in camara.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

18.06.2015, 23:08

Buna !!!!

Panacris 1

19.06.2015, 12:13

mirela0911 1

21.06.2015, 16:26

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS