Dulceata de capsuni reteta dietetica, cu menta

de Retete cu Margareta Cismasiu in Dulceata / Gem, 18 Iun 2015 | 2018 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta
Dulceata dieteteica suna ciudat. Dar da, se poate. Cu noul Green Sugar Gelifiant orice gem sau dulceata poate fi consumata si de persoanele care tin dieta sau care sufera de diabet. Green Sugar este indulcitorul natural cu gust stabilizat care nu schimba gustul alimentelor pe care le indulceste, putand fi folosit si la prajiturile care necesita preparare termica. La fel se intampla si cu gemurile sau dulceturile preparate cu Green Sugar Gelifiant. Dupa cum se vede, dulceata si-a pastrat culoarea naturala a capsunilor, iar la gust nu difera cu nimic de clasica dulceata facuta cu zahar. Pentru un plus de savoare si o mai mare diversitate, la sfarsit am adaugat in dulceata cateva frunze de menta. Rezultatul a fost magnific.

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 1kg capsuni,
  • 500g gelifiant Green Sugar,
  • 1 lamaie,
  • frunze de menta proaspete.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta dietetica, cu menta:

Dulceata de capsuni reteta


Se aleg fructe mari, sanatoase, fara sa fie patate. Se spala bine in mai multe jeturi de apa si se curata de codite. Capsunile se amesteca cu gelifiantul si se pun la foc. Se adauga 3-4 felii de lamaie, cu tot cu coaja. Se lasa sa fiarba pana dulceata incepe sa se lege. Cu 5 min. inainte de a stinge focul, se adauga frunzele de menta spalate. Cand a ajuns la consistenta dorita, se stinge focul.


Fierbinte, se pune in borcane sterilizate. Acestea se inchid ermetic apoi se rastoarna cu capacul in jos pentru 10-15 min. dupa care se intorc si se pun in paturi pana dulceata se raceste complet. Se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta dietetica, cu menta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

19.06.2015, 12:13

Rocsi 1

19.06.2015, 20:49

Ce buna!

mirela0911 1

21.06.2015, 16:26

Ce buna e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni