Dulceata de cirese

de marcela1979 in Dulceata / Gem, 8 Iun 2011 | 5539 vizualizari

 

daca tot e sezonul dulceturilor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cirese
  • 350 gr zahar
  • 1 gelfix 3:1 de la dr oetcher
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Ciresele se spala si se scot samburii.Se pun intr-o cratita.Zaharul se amesteca cu plicul de gelfix si se pune peste cirese.Se aduce la fierbere timp de 5 min la foc mai iute si apoi se face focul mic si se mai fierb inca 20 de min.Se ia spuma care se formeaza.Se pune in borcane curate si sterilizate dulceata fierbinte cu un cutit sub borcan.Se pune capacul si se da la dunst uscat in patura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:24

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:05

Harnica fata ,
Si mie mi s-au copt ciresele , cred ca azi le culeg si le execut

Sylvia 1

17.06.2011, 20:15

Extraordinar de harnica, o multime de bunatati ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata si gem de caise