Dulceata de cirese

de Alina26 in Dulceata / Gem, 20 Iun 2013 | 3552 vizualizari

 

Nu stiu daca se numeste trisat......Am fost la piata vinerea trecuta....si am primit un plic de tip "Gelfix"pentru dulceturi...si asa am zis ca daca tot il am ,hai sa fac...oricum trebuie sa cumpar numai cirese,zahar aveam si "gelfix"era gratis...DECI zis si facut!!!Sincer va zic,ca mai mult mi-a luat scosul samburilor decat facutul dulcetii!!!! :)) :))
A iesit foarte buna...si cred ca am sa mai fac.!!!:):):)

 

INGREDIENTE

  • 1kg cirese(curatate de samburi)
  • 500g zahar
  • 1 plic Gelfix 2:1
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

1.Am spalat ciresele,le-am scos samburi si le-am taiat in doua.

2.Intr-o oala inalta,ca sa nu sara stropi cand fierbe,am pus ciresele,zaharul amestecat cu gelfix si am amestecat.

3.Am pus oala pe foc si cand a inceput sa fiarba,am inceput sa mestec cu o lingura de lemn ,la foc mare,timp de 3 minute.

4.Am pus dulceata inca fierbinte in borcanase,am inchis bine capacul si gata!!!

 Mi-au iesit trei borcanase si jumatate de 250g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bunica 1

20.06.2013, 23:44

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:46

foarte buna

Alina26 1

21.06.2013, 09:44

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de cirese galbene