Dulceata de cirese galbene

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 20 Aug 2019 | 1182 vizualizari

 

Spre finalul sezonului lor, am prins și cireșe galbene, am cumpărat câteva și am fost surprinsă de cât de bune au fost. Jumătate s-a mâncat, jumătate a ajuns dulceață, ca să mă bucur de aroma lor și la iarnă…

 

INGREDIENTE

  • 500 g cireșe galbene,
  • 200 g zahăr,
  • 150 ml apă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese galbene:

 

 

Se spală cireșele, apoi li se scot sâmburii.

Se prepară un sirop din apă cu zahăr, iar când acesta începe să se lege, se adaugă fructele.

Se lasă să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când. Se culege spuma. Când este bine legat, se dă de pe foc.

Se lasă la răcit, apoi se toarnă în borcane, se pun capacele și se depozitează la loc răcoros.

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: aprox 20 min

Se obţine: 1 borcan de 200 g

 

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:  

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/07/dulceata-de-cirese-galbene.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese galbene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jeleu de coacaze rosii